2019年P(guān)ETS-3沖刺模擬試題第六套

英語三級 責(zé)任編輯:谷蘭 2019-08-19

摘要:離2019年下半年英語三級考試(PETS-3)只剩33天了,考生已經(jīng)進(jìn)入緊張的沖刺階段了!來跟著小編每天作一套模擬試題吧!更多關(guān)于PETS消息,請關(guān)注希賽網(wǎng)英語頻道。

閱讀A:

In AmsterdaIIl,there is an unusual Children Restaurant.It is run by children.From the manager to the cooks,waiters and other members are all children from six to twelve years old.They themselves do all the necessary work such as cooking and cleanin9.These children are selected in Amsterdam.After train-ing ,they may work in the restaurant for four weeks.All of them like their work.

This restaurant was founded in l983 by a woman cook,who wanted to give children chances to leam to be useful to the public.And now she is the only adult there,but her job is just to take care of the children.

The restaurant is welcomed almost by everyone.Since there are only 20 seats in the restaurant,it is always full of people.

If you want to have a meal in the restaurant,you must tell them ahead of time .The cost of a meal is different according to different people.Usually four dollars for each adult,but much cheaper for the children.And its business hours are only on Saturday evenings and Sunday afternoons.

1、If you want to have a meal in the restaurant,what should you do first?

A.Make a reservation.

B.Telephone them.

C.Just go there.

參考答案:A

參考解析:文中提到“如果你想去該餐館就餐的話,你必須提前告訴他們”,意即“預(yù)訂”(make a reservation)。

2、Where is the unusual Children Restaurant?

A.In Holland.

B.In Poland.

C.In England.

參考答案:A

參考解析:文中提到“該餐館位于阿姆斯特丹”,阿姆斯特丹是荷蘭首都。

3、Why did the woman cook set up this restaurant?

A.To earn money.

B.To give children chances to learn to be useful to the public.

C.To attract customers.

參考答案:B

參考解析:文中提到“女廚師成立這個餐館是為了給孩子們提供一個機(jī)會,使他們學(xué)習(xí)做一個有用的人”。

4、How many seats are there in the restaurant?

A.20.

B.10.

C.30.

參考答案:A

參考解析:文中提到這家兒童餐館“只有20個座位”。

5、How old are the people who run the restaurant?

A.Over 20.

B.From 16 to 21.

C.From 6 to 12.

參考答案:C

參考解析:文中提到“該餐館的所有職員都在6—12歲這個年齡段”。

閱讀B:

People thank their parents with two days:Mother's Day,on the second Sunday in May,and Father's Day,on the third Sunday in June.These days are to show love for parents.They raise their children and educate them to be good people.They give them love and care.

The tWO days are celebrated(慶祝)in many different ways.On Mother’S Day,people wear carnations.Wearing a red one means having a living mother,while a white one shows that the mother is dead.It's also a day when people whose parents are dead visit the cemetery.On these days families get together at homes as well as in restau-

rants.They often have outdoor barbecues(燒烤聚會)for Father’S Day.These are days of fun and good feelings.

Another tradition(傳統(tǒng))is to give cards and gifts.Children make them in school.Many people make their own presents.These are more valued(寶貴的)than those bought in shops.It’8 not the value of the gift that is important,but the love for the parents.Card shops,florists,candy makers,phone companies and other shops do lots of business during these holidays.

1、What can we learn from the passage?( )

A.Both festivals are in May.

B.Hand-made gifts are more valuable.

C.Not all the children love their parents

參考答案:B

2、Which is not a reason for children to show love for parents?( )

A.Parents love and take care of children.

B.Parents pass away before children grow up.

C.Parents give education to children.

參考答案:B

3、On Mother's Day and Father's Day __

A.people usually have family parties

B.everyone goes to the cemetery

C.children always go to parents'home

參考答案:A

4、what do you think"florists"do?( )

A.They sell flowers.

B.They make bread.

C.They sell clothes for Mother's Day and Father's Day.

參考答案:A

5、What do you know about"carnation".( )

A.It only has two kinds of colors.

B.It refers to the clothes people wear on Mother's Day.

C.It's a kind of flower showing love and best wishes.

參考答案:C

閱讀C:

Plants and Mankind

Botany,the study of pants,occupies a peculiar position in the history of human knowledge.We don't know what our stone Age ancestors knew about plants,but from what we can observe of preindustrial societies that still exist,a detailed learning of plants and their properties must be extremely ancient.This is logical.Plants are the basis of the food pyramid for all living things,even for other plants.They have always been enormously important to the welfare of people,not only for food,but also for clothing,weapon,tools,dyes,medicines,shelter,and many other purposes.Tribes living today in the jungle of the Amazon recognize hundreds of plants and know many properties of each.To them botany has no name and is probably not even recognized as a special branch of"knowledge"at all.

Unfortunately,the more industrialized we become the farther away we move from direct contact with plants,and the less distinct out knowledge of botany grows.Yet everyone comes unconsciously on an amazing amount of botanical knowledge,and few people will fail to recognize a rose an apple or an orchid.When our Neolithic ancestors,living in the Middle East about 10,000 years ago,discovered that certain grasses could be harvested and their seeds planted for richer yields the next season,the first great step in a new association of plants and humans was taken.Grains were discovered and from them flowed the marvel of agriculture:cultivated crops.From then on,humans would increasingly take their living from the controlled production of a few plants,rather than getting a little here and a little there from many varieties that grew wild and the accumulated knowledge of tens of thousands of years of experience and intimacy with plants in the wild would begin to fade away.

1.It is logical that a detailed learning of plants and their properties must be extremely ancient.

A.Right B.Wrong C.Not mentioned

參考答案:A

2.People cannot survive without plants.

A.Right B.Wrong C.Not mentioned

參考答案:A

3.Tribes living today in the jungle of the Amazon teach botany to their children at school.

A.Right B.Wrong C.Not mentioned

參考答案:B

4.Our direct contact with plants grows with the process of industrialization.

A.Right B.Wrong C.Not mentioned

參考答案:B

5.Today people usually acquire a large amount of botanical knowledge from textbooks.

A.Right B.Wrong C.Not mentioned

參考答案:B

6.People living in the Middle East first learned to grow plants for food about 10,000 years ago.

A.Right B.Wrong C.Not mentioned

參考答案:A

7.Once mankind began farming,they no longer had to get food from many varieties that grew wild.

A.Right B.Wrong C.Not mentioned

參考答案:B

閱讀D:

With the world's population estimated to grow from six to nine billion by 205,researchers,businesses and governments are already dealing with the impact,this increase will have on everything from food and water to infrastructure(基礎(chǔ)設(shè)施)and jobs.Underling all this 1 will be the demand for energy,which is expected to double over the next 40 years.

Finding the resources to meet this demand in a 2,sustainable way is the cornerstone(基石)of our nation's energy security,and will be one of the major 3 of the 21st century.Alternative forms of energy-bio-fuels,wind and solar,to name a few--are 4 being funded and developed,and will play a growing 5 in the world's energy supply.But experts say that even when 6,alternative energy sources will likely meet only about 30%of the world's energy needs by 204.

For example,even with 7 investments,such as the$93 million for wind energy development 8 in the American Recovery and Reinvestment Act,important alternative energy sources such as wind and bio fuels 9 only about 1%of the market today.

Energy and sustainability experts say the answer to our future energy needs will likely come from a lot of 10--both traditional and alternative.

A.stable

B.solutions

C.significant

D.role

E.progress

F.marvelous

G.included

H.growth

I.exactly

J.consist

K.comprise

L.competitions

M.combined

N.challenges

O.certainly

1.參考答案:H

參考解析:空格前面為指示代詞this,后面為謂語動詞will be,由此可知空格中應(yīng)填單數(shù)名詞。this是對上文的概括,指的應(yīng)該是上文提到的人口增長,故此處應(yīng)填入與上文increase同義的詞,growth符合文意。

2.參考答案:A

參考解析:根據(jù)逗號后面的sustainable可知,此處需填入形容詞,與sus.tainable并列共同修飾way,且意義與sustainable類似。stable“穩(wěn)定的”與sustainable“可持續(xù)的”語義相近,符合語境,故選stable.

3.參考答案:N

參考解析:根據(jù)空格前的0ne of the major可推斷此處需填入名詞的復(fù)數(shù)形式。上文提到能源需求不斷增加,此空所在段的段末談及可替換能源或許只能滿足世界能源需求的30%左右,由此可見,要找到充足的能源是一種“挑戰(zhàn)”,challenges符合文意。competitions多指人或機(jī)構(gòu)為了某種利益而競爭,此處沒有“搶奪能源”這種語境,所以排除。

4.參考答案:O

參考解析:此處需填入副詞,修飾空格后的動詞詞組being funded and developed.下文接著說的是可替代能源在世界能源供給中扮演越來越重要的角色,由此可推斷資助發(fā)展可替代能源是理所當(dāng)然的事情,故選certainly.此處填入備選的另一個副詞exactly(準(zhǔn)確地,精確地)語義不通。

5.參考答案:D

參考解析:根據(jù)a growing可知空格處應(yīng)填入名詞的單數(shù)形式。play a…in提示了此處選role,play a role in是固定搭配,表示“在…中起作用”。

6.參考答案:M

參考解析:分析句子結(jié)構(gòu)可知,when引導(dǎo)的時間狀語從句省略了主語和be動詞,結(jié)合句意可知,空格處的單詞與alternative energy SourceS是被動關(guān)系,故此處應(yīng)填動詞的過去分詞形式。由句子大意可推斷,此處所填的詞有“合在一起,結(jié)合”的意思,故combined(使結(jié)合,聯(lián)合)符合句意。

7.參考答案:c

參考解析:根據(jù)空格前的介詞with和其后的名詞investment可知,此處需填人形容詞,修飾investments.下文用such as舉例說到9300萬美元,由此可知投資數(shù)額是比較大的,significant“相當(dāng)數(shù)量的”符合文意。marvelous多表示對事物的驚奇和贊美,意為“極好的;絕妙的”,故可排除。

8.參考答案:G

參考解析:此處需填入分詞形式,該分詞跟介詞in搭配,作$93 million for wind energy development的后置定語。空后內(nèi)容是一項(xiàng)法案,應(yīng)該是風(fēng)能開發(fā)的投資被包含在法案當(dāng)中,included符合句意,be included in表示“被包含在內(nèi)的”。

9.參考答案:K

參考解析:此處需填人謂語動詞,結(jié)合復(fù)數(shù)形式的主語alternative energy sources和句末的today,可知此處應(yīng)該是動詞原形。comprise和consist均有“包含,組成”之義,但consist需后接介詞of才能跟賓語(此處1%是數(shù)詞作賓語),故選comprise.

10.參考答案:B

參考解析:根據(jù)空格前的a lot of可知此處需填入名詞的復(fù)數(shù)形式。The answer to…提示此處有“解決……的方法”之意,solutions(解決方法,處理手段)符合語義

寫作:

寫一篇題為“網(wǎng)上戀愛”的文章,你的文章應(yīng)符合以下要求:

(1)其副作用

(2)你的觀點(diǎn)

 Write an essay entitled On-line Love Affair,your essay should meet the requirements below:

(1)its side-effect

(2)your viewpoints

參考范文:

Although the popular belief is that internet increasingly plays an important role in our daily life,a current survey indicates that it has also brought some youngsters great disadvantages.They can do whatever they like,such matters as playing games,chatting.And some are even falling in love with chatters,which is called on-line love.

Fresh notion as on-line love is,it sounds ridiculous when analyzed profoundly.What these young people fail to understand is that both sides have not well acquainted with mutually.Some net friends are reported to have been deceived by those people who are doing some criminal activities per year through the internet.

Internet has indubitably provided various information for us,and on-line love is nothing but an artifact of fictitious world offered by internet.On the other hand,it is vital that we should make internet serve us better,and at the same time,as far as on-line love is concerned,being objective and levelheaded analysis is not far from being a sensible attitude.

參考譯文:

盡管大家普遍認(rèn)為網(wǎng)絡(luò)在我們的日常生活中越來越重要,但當(dāng)前的調(diào)查表明它同時也給一些年輕人帶來了弊端。人們可以通過網(wǎng)絡(luò)做他們喜歡做的一切,諸如打游戲、聊天。有些人甚至與聊天者談起了戀愛,這就是所謂的網(wǎng)戀。

盡管網(wǎng)戀比較新穎,但仔細(xì)分析過后不免有些荒唐。這些年輕人沒有意識到他們雙方并不彼此了解。據(jù)報道,每年都有網(wǎng)友被那些專門通過網(wǎng)絡(luò)做非法勾當(dāng)?shù)娜似垓_。

毋庸置疑,網(wǎng)絡(luò)給我們提供了各種各樣的信息,而網(wǎng)戀只不過是網(wǎng)絡(luò)這個虛幻世界的產(chǎn)物。一方面,我們應(yīng)該使網(wǎng)絡(luò)更好地為我們服務(wù);同時就網(wǎng)戀而言,客觀對待、冷靜分析才是明智之舉。

更多資料
更多課程
更多真題
溫馨提示:因考試政策、內(nèi)容不斷變化與調(diào)整,本網(wǎng)站提供的以上信息僅供參考,如有異議,請考生以權(quán)威部門公布的內(nèi)容為準(zhǔn)!

英語三級備考資料免費(fèi)領(lǐng)取

去領(lǐng)取

專注在線職業(yè)教育24年

項(xiàng)目管理

信息系統(tǒng)項(xiàng)目管理師

廠商認(rèn)證

信息系統(tǒng)項(xiàng)目管理師

信息系統(tǒng)項(xiàng)目管理師

信息系統(tǒng)項(xiàng)目管理師

學(xué)歷提升

!
咨詢在線老師!